![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#اوپن ورک پرمیت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای ویزای اوپن ورک پرمیت حداقل سابقه بیمه چه مدت میتونه باشه؟ و اینکه سه سال کار کرده و تازه چندماهی بیمه شده و پروانه اشتغال هم گرفته، میتونه کمک باشه؟
2021-09-01 02:10:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا
وقتی اپلیکنت اصلی پاس میشه برای اوپن ورک پرمیت همراه چجوری باید اپلای کرد؟
2021-09-01 11:03:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا
من دانشجو کانادا هستم و میخام ویزای اوپن ورک پرمیت برای همسرم از ایران بگیرم کسی نمونه نامه هدف از سفر برای همسرش داره؟ و اینکه آیا نیاز به نامه دعوت من هم هست که براش بزارم؟
2021-09-01 12:11:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا
توی فرم ۵۶۴۵ کسی که می خواد برای اوپن ورک پرمیت اقدام کنه باید گزینه worker رو بزنه؟
2021-09-03 14:41:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا
پاس ریکوست اوپن ورک پرمیت همراه من اومده ولی مال خودم هنوز نه.. دیشب ساعت 10 و نیم کارسپاند لترهامون اومد.. امکان نداره که همراه مثبت باشه نفر اصلی منفی، امکان داره؟ چقدر بعد کارسپاند جواب باید بیاد؟ کسی بوده با این مشکل؟
2021-09-04 04:20:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا
من خودم دانشجو هستم در ونکوور. برای ویزای همراه همسر اوپن ورک پرمیت، نیاز هست تو مدارک همسرم سو پیشینه و مدرک تحصیلی بزارم؟
2021-09-05 16:08:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا
ساپورتر فقط برای کسی که دانشجو هست باید متن را تنطیم کنه یا همراه دانشجو کع قراره ویزاش اوپن ورک پرمیت باشه هم نیاز به ساپورتر داره؟
2021-09-06 02:22:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا
من چند تا سوال درباره ی درخواست ویزای همراه( اوپن ورک پرمیت) دارم اول اینکه من و همسرم همزمان با هم اپلیکیشن میفرستیم و من همراه هستم آیا لازمه تمام مدارک تحصیلی (دانشنامه ها و ریز نمرات) نفر همراه، ترجمه بشه یا فقط آخرین مدرک دانشگاهی کافیه؟ و من چهار تا شرکت کار کردم و نامه سابقه کار دارم و از آخری جاب آفر هم دارم، آخری رو ترجمه کردم آیا لازمه بقیه نامه های سابقه کار رو هم ترجمه کنم و جایی آپلود کنم؟ و اینکه نامه ای بابت هدف از سفر همراه هم باید جداگونه گذاشته بشه یا توی استادی پلن نفر اصلی ب
2021-09-06 05:31:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا
برای ویزای اوپن ورک پرمیت همسر، قسمت purpose of travel فقط همون نامه ای که نوشتیم و توضیح دادیم چرا میخوان همراه بیان کافیه؟ یا چیز دیگه ای باید اپلود کنیم؟ چون خود سایت نوشته بلیط برگشت و مدارک پزشکی و بوک هتل و این چیزا
2021-09-08 09:29:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا
، سوالی داشتم خدمتتون اگر همسر من برای ویزای تحصیلی اقدام کنه وبعد از رسیدن به کانادا من واسه تحصیل اقدام کنم و همسرم انصراف بده، پس از چه مدتی میتونه ویزای اوپن ورک پرمیت بگیره؟ این پروسه تقریبا چند ماهه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید??
2021-09-29 10:46:00 #Canada
همسر من برای من ویزای ویزیتوری اقدام کردن الان نوت اومده تو اپلیکشین همسرم که Provide your family member (spouse) proof of status in Canada میتونید منو راهنمایی کنید؟
2021-09-10 02:40:00 #Canada